sep 05

Je lesrooster inzien

Je lesrooster kun je inzien via het Studentenportaal.
· Ga naar:  https://roca12-student.educus.nl​

Eerste keer inloggen
· Kies in het bovenste veld voor ROC A12.
· Klik op  [Wachtwoord vergeten?].
· Type bij gebruikersnaam jouw studentnummer in.
· Klik op  [Wachtwoord aanvragen]. Er wordt een e-mail naar je school-emailadres gestuurd.
· Volg de instructies in die mail en log in met je eigen studentnummer en je zelf gekozen wachtwoord.

Onthoud je wachtwoord goed, of noteer het ergens. Ben je toch geblokkeerd? Probeer dan na 10 minuten nog eens in te loggen.  ​Als je bent ingelogd zie je op jouw Dashboard informatie voor de lessen van vandaag of de komende dag.​Vanuit je Dashboard kun je naar je Agenda (lesrooster) of Presentie (jouw aan- en afwezigheid in de lessen).

App EduArte Student Om je lesrooster ook op je Android telefoon te kunnen bekijken kun je de App EduArte Student gebruiken. De App voor IOS of Android kun je downloaden uit de playstore / appstore.
In deze App kun je na het aanmaken van het nieuwe wachtwoord, met dezelfde gegevens inloggen.

Lestijden
De lestijden zijn zo gekozen dat iedereen op tijd op school kan zijn. Bij het vaststellen van de begintijd ’s ochtends is, zoveel als mogelijk, rekening gehouden met de aankomsttijd van bus en trein.
Met nadruk wordt erop gewezen dat de lesroosters die aan het begin van het schooljaar worden uitgereikt, in de loop van het schooljaar kunnen wijzigen. Bij met name dagonderwijs moet je er daarom rekening mee houden dat je elke dag van 08.30 – 17.00 uur beschikbaar moet zijn voor onderwijsactiviteiten.